Foto: Vida Press
Tenesī štata Noksvilas policijas redzeslokā nonācis visnotaļ ērmīgs likumpārkāpējs – vīrietis, kurš sevi dēvē par kapteini Džeku Sperovu. Jāatzīst, ka līdzība viņa izskatā ar "Karību jūras pirātu" franšīzes galvenā varoņa tēlu ir acīmredzama– arī arestētais lepojas ar krāšņu grimu un bizītēs sapītu bārdu. Un uzvedas savādi.

Kā vēsta ārzemju mediji, 29 gadus vecais Braiens Zilinskis, kurš pats sevi sauc par Džeku Sperovu, aizvadītajā nedēļā aizturēts Noksvilā par neadekvātu uzvedību publiskā vietā.

Satraukti pilsētnieki ziņojuši policijai, ka vīrietis uzvedas ļoti dīvaini. Kad kārtībsargi ieradušies notikuma vietā, aptrakušais "kapteinis" atteicies ar viņiem sadarboties. Policistiem radušās aizdomas, ka vīrietis lietojis kaut ko apreibinošu.

Policisti pārmeklējuši Braienu un pie viņa atraduši divas pudelītes ar superlīmi un divas nelielas spuldzītes, kurās iestrādāti kokteiļsalmiņi. Likumsargi uzreiz sapratuši, ka vīrietis apreibinājies no līmes ostīšanas.

Tāpat arī pie viņa atrasti nelieli kristāliņi. Policijai radušās aizdomas, ka viņš pirms tam arī lietojis metamfetamīnu.

"Kapteinis" gan pats arī drosmīgi atzinies, ka ostījis līmi. Policisti Džeka Sperova līdzinieku nekavējoties saslēguši rokudzelžos, tomēr viņam izdevies izrauties no kārtības sargātāju kampiena. Viņš mēģinājis bēgt, tad saļimis un sācis dauzīt galvu pret ietvi, kā arī skaļi kliedzis, lai policisti viņu nogalina.

Kad policisti mēģinājuši viņu savaldīt, vīrietis sācis spārdīties un neganti ķērkt. Visbeidzot līmes apreibinātais kundziņš nogādāts iecirknī, kur uzņemti vairāki viņa foto.

Pret viņu izvirzītas apsūdzības par neadekvātu uzvedību, izvairīšanos no apcietināšanas un nelikumīgu narkotisko vielu lietošanas ierīču uzglabāšanu. Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Noksvilas Džeks Sperovs nonācis policijas redzeslokā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!