Foto: Kadrs no video
Tas, ka nauda pievilina mantkārīgas sievietes, jau sen nevienam nav nekāds pārsteigums, un beidzot atradušies drosminieki, kuri pārmācījuši kādu daiļavu, kas vēlas dzīvot uz citu cilvēku rēķina.

Amerikāņu interneta huligāns Džošs Palers Lins šonedēļ vietnē YouTube publicējis video, kurš sajūsminājis daudzus. Pāris minūšu garajā sižetā iemūžināts, kā viņš kopā ar savu draugu izjokojis kādu naudaskāru meiteni.

Džošs, tērpies bezgaumīgās drānās, centies iepazīties ar blondu daiļavu, taču meitene viņu atraidījusi, apgalvojot, ka viņai ir draugs. Vēlāk to pašu dāmu uzrunājis jokdara draugs, kurš piebraucis pie kafejnīcas šikā auto.

Daiļava puisim, kurš izskatījies pēc turīga biznesmeņa, apgalvojusi, ka viņa esot brīva meitene un pat piekritusi kopā iedzert kādu mēriņu. Pēc neilga brīža pie abiem atgriezies Džošs. Viņš novilcis bezgaumīgās drānas un ietērpies glaunās štātītēs.

Šajā brīdī abi puiši meitenei atklājuši, ka patiesībā glaunais auto piederot Džošam, kurš esot biznesmenis, savukārt viņa draugs esot tikai šoferis.

Meitene acumirklī apmetusi otrādi savu kažoku un sākusi pielabināties Džošam, taču puisis bijis nesatricināms – viņš daiļaviņu nodēvējis par mantkārīgu padauzu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!