Foto: Kadrs no video
Ārvalstu mediji ziņo, ka Krievijas pilsētas Kemerovas pievārtē nofilmēts kāds dīvains lidojošs objekts. Konspirācijas teoriju piekritēji ir pārliecināti, ka aculieciniekam izdevies iemūžināt citplanētiešu kuģi.

Puisis vārdā Mihaels Litvinovs aizvadītajā nedēļā vietnē YouTube publicējis vairāk nekā divas minūtes garu video, kurā viņš nofilmējis ainu, kas pavērusies debesīs Sibīrijas dienvidos, Kemerovā.

Sižetā piefiksēts lidojošs objekts, no kura izplūst melni dūmi. Tāpat redzams, ka aiz tā palikusi gara, balta gāzu astīte. Vietējie mediji sazinājušies ar video autoru, un vīrietis pastāstījis, ka neidentificētais aparāts kustējies ļoti lēni.

Konspirācijas teoriju piekritēji spriedelējuši, ka objekts kustējies pārāk gausi, lai būtu meteorīts. Savukārt izplūdes gāžu aste bijusi garāka nekā tā parasti mēdz būt lidmašīnām. Tas raisījis pamatu runām, ka Krievijā paviesojušies citplanētieši.

Izdevuma Bloknot žurnālisti sazinājušies ar Krievijas gaisa spēkiem, un to pārstāvis pastāstījis, ka dienā, kad nofilmēts video, nav reģistrēti nekādi incidenti debesīs virs Kemerovas - nedz krītoši meteorīti, nedz lidmašīnu katastrofas.

Tas vēl jo vairāk citplanētiešu faniem licis pieturēties pie teorijas, ka todien piefiksēts NLO.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!