Baltijas skaistāko meiteņu vietnes Baltic Rating veidotāji izmēģinājuši spēkus citā lauciņā. Puiši radījuši jaunu blogu, kura ietvaros sola priecēt ar unikāliem sociālajiem eksperimentiem. Pirmais jau uzfilmēts, un tajā viens no puišiem izmēģina Rumbulas ielasmeitas arodu.

DELFI Izklaidi informē Baltic Rating puiši, viņu jaunais lolojums ir interneta blogs BR Media. Puiši kopā ar Easy Game Pranks tepat Latvijā jau nofilmējuši vairākus amizantus sociālos eksperimentus, no kuriem pirmo gatavi prezentēt publikai.

Video redzams, kā viens no projekta puišiem tiek profesionāli sagrimēts un kļūst par daiļu meiteni. Šādā paskatā viņš dodas sirot pa Rumbulu, kas zināmās aprindās pazīstama kā burvīgs pērkamo zaķu midzenis.

Vispirms pikantos džinsu šortiņos tērptais puisis pārbauda vietējā veikaliņa pārdevējas pacietību, bet pēc tam steidz uz ceļa malu, kur stopē automašīnas, rokās turot rosinošu plakātu. Tas ziņo, ka minetu šodien iespējams baudīt par pieciem eiro lētāk.

Piedāvājums ieinteresē ne vienu vien šoferīti, taču, sapratuši, ka zem daiļavas maskas slēpjas puisis, vīri ātri zaudē kaisli un daiļavai nākas dzirdēt pat lamuvārdus. Baudīt arī citus BR Media labumus varēs šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!