Kamieļi ir vieni no tiem dzīvniekiem, kuriem reizēm ir visai pagrūti uzvesties pieklājīgi – stāsti par cilvēkiem, kurus apspļaudījuši šie kuprainie radījumi, jau kļuvuši gluži vai par anekdotēm -, un tagad tīmeklī populārs kļuvis kāds video, kurā iemūžināts īpaši siekalains šīs sugas indivīds.

Vietnē Liveleak.com pirms pāris dienām publicēts video, kurā nofilmēts tūristu izbrauciens pa dabas parku. Kā jau tas ierasts šādās reizēs, ļaudis bija sasēdināti atklāta tipa automašīnā, lai interesenti labāk varētu iemūžināt un novērot apkārt notiekošo.

Vienam no ekskursijas dalībniekiem izdevies nofilmēt skatu, kurš, iespējams, daudziem varētu palikt atmiņā un likt nodrebināties visu atlikušo mūžu - milzīga izmēra kamielis ar ļoti siekalainu muti, kurš dzenas pakaļ automašīnai.

Sākotnēji tūrists filmēja kamieļu baru, kuram, šķiet, ekskursanti bija vienaldzīgi, taču pēkšņi viens no dzīvniekiem sāka jozt automašīnas virzienā, siekalām šķīstot un lūpām plivinoties uz visām pusēm. Jāpiebilst, ka operatoram izdevās iegūt arī dzīvnieka tuvplānus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!