Kāds dīvainis no Kanādas iztērējis 16 000 sterliņu mārciņas, lai apceļotu pasauli ar sešām mākslīgajām sievietēm jeb gumijas lellēm, vēsta tabloīds The Sun.

57 gadus vecais Deivs Hokijs ar savām Realdoll Bianka un Teddy Babe Deluxe Carley marku silikona skaistulēm apceļojis Angliju un Ameriku, apskatot tādus iecienītus tūrisma objektus kā Stounhendža, Lielais kanjons un Niagāras ūdenskritums.

Kā noskaidrojuši žurnālisti, Deiva sieva pret vīra vaļasprieku izturoties ar sapratni. "Mana sieva neiebilst, jo saprot, ka tas ir tikai vaļasprieks. Viņa neuzskata, ka lelles viņu apdraudētu, jo zina, ka es neaizmukšu ar silikona gabalu, kam ir sievietes forma," atzinis Deivs.

Vīrietis arī uzņēmis video filmu par septiņu nedēļu ceļojumu pa ASV ar automašīnu no viņa mājas Kanādas dienvidaustrumos līdz Sandjego Kalifornijā, ceļā satiekot arī citus seksa leļļu īpašniekus, tikšanās ar kuriem tiks demonstrēta arī Deiva dokumentālajā filmā par gumijas sieviešu īpašniekiem.

Šī ceļojuma laikā laimīgā Bianka - 2030 sterliņu mārciņu vērtā silikona skaistule, kas filmējusies arī Deiva filmā Lars and The Real Doll - nodevās lēcieniem ar izpletni, jāšanai un braukšanai ar Harley Davidson motociklu. "Instruktors, ar kuru kopā Bjanka lēca ar izpletni, man pastāstīja, cik patīkami pārsteigts viņš bija, ka pārmaiņas pēc neviens nekliedza ausī," priecājās Hokijs.

Dažas no Deiva lellēm sver vairāk nekā 36 kilogramus, un vīrietim ir vajadzīgs ratiņkrēsls, lai ceļojumu laikā ievestu un izvestu tās no viesnīcas, kā arī izvadātu silikona skaistules pa tūrisma objektiem.

Deivs ir nopircis lellēm arī smalku apakšveļu par 1270 sterliņu mārciņām no ražotājiem, kas apgādā arī Holivudas zvaigznes. Viņa lellēm ir 18 parūkas, kas katra maksā 38 sterliņu mārciņas, un silikona dīvām dāsnais saimnieks nopircis arī vairākus pārus greznu augstpapēžu kurpju.

Vīrietis stāsta, ka vairākums cilvēku nepievērš uzmanību lellēm vai arī nāk klāt, lai nofotografētos kopā ar tām. "Es nopirku savas pirmās lelles 2006. gada novembrī. Tas izskatās tik jaukas. Manuprāt, lelles ir skaistas. Jebkurš vīrietis melotu, ja teiktu, ka tās tādas nav!" ir pārliecināts Deivs.

Vīrietis norādījis, ka daži cilvēki, kuri silikona leļļu īpašnieku aprindās tiek dēvēti par iDollatoriem, dod priekšroku lellēm, nevis normālām cilvēku attiecībām. "Taču man tās ir tikai lelles, ne cilvēki. Lellēm gan ir tikai tām piemītošas īpašības. Es pat vairākas reizes esmu sevi pieķēris sakām "atvainojiet", kad paeju kādai no tām garām," atzinis vīrs.

Pašlaik Deivs beidz montēt savu dokumentālo filmu par silikona leļļu mīļotājiem un cer to pabeigt nākamo sešu nedēļu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!