Foto: F64

24. aprīlī Garkalnes evaņģēliski luteriskajā baznīcā gredzenus mija savulaik šovā Dejo ar zvaigzni popularitāti ieguvusī dejotāja Laura Kosīte un modeļu aģentūras 2b Models īpašnieks Agris Blaubuks (abi attēlā).

Pāris attiecības uzsācisi pirms diviem gadiem, un aizvadītajā nedēļā 22 gadus veco dejotāju un viņas 30 gadus veco mīļoto vīrieti Garkalnes baznīcā salaulāja mācītājs Indulis Paičs, kura dievkalpojumus abi mīlnieki jau agrāk apmeklējuši, raksta žurnāls Privātā Dzīve.

Vedējpāra pienākumus Kosītes un Blaubuka kāzās bija uzņēmušies dejotāji un deju pasniedzēji Agita un Valērijs Mironovi, kuri arī bijuši tie, kas šova Dejo ar zvaigzni otrās sezonas laikā abus saveduši kopā. Pēc kāzām Laura Kosīte pieņēmusi vīra uzvārdu.

Laikā, kad abi iepazinās, Blaubuks vēl bija precējies, bet Kosīte nesen bija šķīrusies no sava toreizējā drauga, dejotāja un par "Latvijas princi" dēvētā Valda Škutāna, tomēr, neraugoties uz šiem apstākļiem, abu starpā drīz vien uzplauka romantiskas jūtas, un aizvadītā gada 15. februārī Blaubuks Ņujorkas Centrālparkā bildināja Kosīti.

Pēc laulību ceremonijas un fotosesijas Siguldā jaunais pāris un viesi devās uz viesu namu Nītaures dzirnavas Cēsu rajonā, kur draugu un radinieku lokā risinājās kāzu svinības, bet divas dienas pēc kāzām jaunlaulātie devušies baudīt medusmēnesi - viņi kruīza kuģī apceļos Karību salas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!