Foto: DELFI

Trešdien, 3. aprīlī, Rīgas modes nedēļas ietvaros Rīgas centrā, Tērbatas ielā 55, norisinājās Latvijas modes un dzīvesveida zīmola Paviljons otrā veikala atklāšana, kuru novērtēt bija ieradušies krietns pulciņš pašmāju modes interesentu.

Starp Paviljona atklāšanas viesiem bija stila pasākumos neiztrūkstošie modes blogeri Jaroslavs Barišņikovs un Deniss Ševeļovs, kā arī blogere Agnese Kleina, grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska, dziedātāja Ieva Akurātere un citi vietējo dizaineru atbalstītāji.

Jaunatvērtā veikala piedāvājums ir ļoti plašs - tur sev ko tīkamu atradīs gan izsmalcinātas biznesa lēdijas, gan hipsteri, kuri ieraduši izvēlēties unisex stila apģērbus.

Tāpat veikalā iespējams iegādāties dāvanas bērniem, aksesuārus, mājas priekšmetus un gleznas no tādiem Latviešu dizaineriem kā One Wolf, QooQoo, Narciss, Salt, Žanete Auziņa, Paiya, Blank Blank un citiem, kā arī no vairākiem starptautiskajiem modes zīmoliem.

"Esam priecīgi atvērt otro Paviljona veikalu šeit, Tērbatas ielā. Paviljons ir bijusi pirmā pārdošanas platforma jauniem modes un dzīvesveida dizaineriem no Latvijas, un mēs ceram atvest uz Rīgu ko jaunu un aizraujošu, piemēram, jaunos dizainerus no visas pasaules", priecājas veikala līdzīpašniece Elīza Ceske-Feldmane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!