Foto: Publicitātes foto
Septembra izskaņā pašmāju šovbiznesa pārstāvji un citi sabiedrībā zināmi cilvēki pulcējās vienā no greznākajiem pasākumiem galvaspilsētā - Martas ballē.

Martas labdarības masku balle norisinājās jau otro gadu pēc kārtas, un arī šoreiz starp tās 250 viesiem bija daudz populāru personu. Par viesu izklaidēšanu rūpējās Ieva Adamss, kura visus apbūra ar savu iespaidīgo dekoltē, kā arī virkne populāru izpildītāju.

Kā vēsta pasākuma organizatore Svetlana Leva, šoreiz pasākuma laikā saziedoti vairāk nekā 10 tūkstoši eiro medicīnas iekārtu iegādei Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas neiroķirurģijas nodaļai, bet ziedojumi tiks pieņemti vēl līdz nedēļas beigām.

Tā kā plānoto ziedojumu mērķi izdevies pārspēt vairāk kā divreiz, bet ziedojumi vēl turpina ienākt, organizatori sazinājušies ar Austrumu klīnisko slimnīcu, lai noskaidrotu, kas šobrīd vēl akūti slimnīcai nepieciešams un kur novirzīt pārējos piesaistītos līdzekļus.

"Man ir liels gandarījums, ka jau otro gadu Martas balle norisinājās lieliem panākumiem un sabiedrība atsaucās mūsu iniciatīvai. Paldies visiem, kas piedalījās un ziedoja mērķim, kas dod labumu visai sabiedrībai," komentēja Leva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!