Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijā ieradās 19 skaistules no visas pasaules, lai cīnītos par titulu Mrs. Top of The World 2013. Pirmajā starptautiskajā skaistumkonkursā, kurš jebkad rīkots Latvijā, uzvaras laurus plūca Ukrainas pārstāve.

Vakarnakt Jūrmalas ekskluzīvajā pludmalē Havana Lounge Club notika konkursa fināls, kurā galveno titulu Mrs. Top of The World ieguva ukrainiete Aļona Šuba. Kopumā tika pasniegti seši kroņi, no kuriem vienu ieguva arī Latvijas pārstāve - rīdziniece Anete Bilzēna.

Visas nedēļas garumā dāmas piedalījās dažādos pasākumos - konkurss norisinājās no 2. līdz 9. jūnijam, un šo dienu laikā skaistules iepazinās ar Latvijas kultūru, prezentēja sevi un savu valsti un apmeklēja dažādas saviesīgas ballītes restorānos.

Savukārt ceturtdien skaistumkonkursa dalībnieces piedalījās labdarības pasākumā sadarbībā ar palidzesim.lv. Konkursantes kopā ar bērniem veidoja dažādas kartiņas, kuras Mrs. Top of The World fināla šova laikā tika izsolītas. Tajā pašā dienā daiļavas pulcējās āra terasē Key to Riga, kurā ieradās arī Valsts prezidents Andris Bērziņš, lai labdarības pasākuma ietvaros aprunātos un nofotografētos ar skaistulēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!