Foto: Māris Kreicbergs

Ceturtdien, 26. aprīlī, Rīgas klubā "De Flou" mūziķis Justs Sirmais bija sapulcējis tuvākos draugus un fanus, lai kopā ar viņiem nosvinētu sava debijas albuma "Here I Am" iznākšanu.

Albuma prezentācija tika aizvadīta jautrā gaisotnē. Pasākuma apmeklētāji tika cienāti ar izsmalcinātu konjaku un torti, un vakara gaitā Justs savus viesus iepriecināja arī ar muzikāliem priekšnesumiem.

Kā vēsta Justa pārstāvji, albums digitālajās platformās ir pieejams jau kopš 20. aprīļa un tā singls "Falling Down" iekļauts vairākās populārās "Spotify" plejlistēs, kur dažās dienās noklausīts jau vairāk nekā 20 tūkstošus reižu.

Piecas no astoņām albuma dziesmām veidotas sadarbībā ar deju mūzikas producentu Makree, kas albumā izceļ jaunas deju un "house mūzikas" garšas.

"Vislielākais paldies par šo albumu Makree, ar ko kopā mēs esam daudz strādājuši un arī diskutējuši, katrā brīdī, kad man bija šaubas, kad es nevarēju atrast spēku sevī, lai turpinātu, Makree bija tas, kurš teica, ka jādara un jādara tā, lai pašiem patīk, ka nav jāklausa un jāseko kādiem pieņemtiem industrijas standartiem, bet jāiet savs ceļš.

To mēs arī centāmies darīt, esmu ļoti priecīgs, ka albums beidzot nonācis pie klausītājiem. Paldies visiem maniem tuvajiem cilvēkiem, kas palīdzējuši, ticējuši un atbalstījuši," tā Justs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!