Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas slavenāko liliputu droši var dēvēt Aleksandru Radzēviču (attēlā Minjona tērpā). Vīrietis pazīstams kā aktieris un spēkavīrs, bet nu jau kādu laiku viņu var sastapt Rīgas skaisto cilvēku klubiņā First Dacha, kur Radzēvičs darbojas kā viesu izklaidētājs.

Skaisto cilvēku klubiņā Radzēvičs manāms jau labu laiku. Ballīšu draugi pamanījuši, ka mazais spēka vīriņš tur nav parasts viesis. Mazais vīrietis allaž ir saposies interesantā tērpā un atrodas viesu uzmanības centrā.

Radzēviča firmas zīme ir Minjona tērps, par kādu viņu droši vien apskaustu ikviens bērnelis. Šādā kostīmā aktieris pārsteidz un iepriecina First Dacha viesus ballītēs, radot klubiņā Īstu Holivudas sajūtu.

Kamēr daļa ballīšu zvēru DELFI Izklaidei saka, ka liliputiņa iesaistīšana kluba šovā ir varen gudrs gājiens, citi atzīst - mazliet skumdinot fakts, ka spēkavīrs padarīts par iereibušu tusētāju "atrakciju".

Taču, ņemot vērā, ka Radzēviča profesija ir aktieris un ilgu laiku viņš nostrādājis, iejūtoties zelta statujas lomā Līvu laukumā, ballīšu zvēru izklaidēšana viņam noteikti nesagādā nekādas problēmas.

To apliecina arī bildes - mazais vīrietis starp tusētājiem jūtas kā zivs ūdenī. Turklāt viņš nevar sūdzēties arī par meiteņu uzmanības trūkumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!