Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas izskaņā ļoti neparasts pasākums norisinājās Liepājā – tur pirmo reizi notika Romas dārza galerijas rīkotais slepenais nakts pasākums "Roma Secret Night", kura laikā viesi varēja ielūkoties pilsētas pazemes ejās, apskatīt nozīmīgus Latvijas mākslas šedevrus, kā arī kļūt par lieciniekiem provokatīvai performancei, kuras laikā tapa mākslas darbs.

Romas dārza galerijā bija iespēja apskatīt aktuālo izstādi ar Kārļa Dobrāja gleznu personālizstādi "Gaismēnas" un Unas Lekuzes "Spēle", kā arī gleznu izstādi "Ne-zūdošā Liepāja", ko rīko mākslinieku biedrība "Mākslas kolēģi". Savukārt vakara kulminācija bija neparasta performance ar viesu iesaisti – tās laikā puskaila sieviete ar ķermeni gleznoja uz kanvas. Galrezultāts tika izsolīts vairāksolīšanā, un līdzekļi ziedoti labdarībai.

Pasākuma laikā viesi baudīja šampanieti, kā arī iemūžināja dzirkstošos mirkļus "Roma Secret Garden" fotostudijā. Slepenās nakts programma turpinājās Liepājas pludmales bārā "Summer Seven".

Pasākumā bija sanākuši daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis – uzņēmēji, sportisti, kultūras jomas pārstāvji un citi. Viesu vidū bija māksliniece un interjera arhitekte Evija Ķirsone, futbolists Ģirts Karlsons, bijušais basketbolists un treneris Artūrs Štālbergs, TV personība Ieva Lase un citi.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta TV personībai Leldei Ceriņai. Savukārt par labu garastāvokli un mūziku rūpējās liepājnieks DJ Spinga (Jānis Spinga), kurš notikumu vērtē kā pierādījumu, ka Liepāja var, grib un māk baudīt dzīvi – viesi vēlējās palikt vēl ilgāk un novērtēja katru sagādāto pārsteigumu.

Pasākuma idejas autore ir uzņēmēja un tērpu salona "Mana kleita" īpašniece Linda Burlova, kura savu ieceri realizējusi kopā ar pasākumu organizatoru un radošās apvienības "Šarmants" vadītāju Ritvaru Embrektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!