Foto: Valsts policija

Ceturtdienas, 26. jūnija, pievakarē Esplanādē pulcējās prāvs ļaužu bariņš, lai baudītu ar Valsts policijas gādību notiekošo Pretnarkotiku dienas koncertu , kura ietvaros uz skatuves kāpa tādas muzikālās apvienības kā Gapoljeri, Oranžās brīvdienas un Dzelzs vilks.

Kā informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa, šāds koncerts Rīgā tika rīkots pirmo reizi, cenšoties vērst jauniešu uzmanību uz narkotisko vielu atkarības problēmu.

Pasākums bija vērsts uz to, lai kā alternatīvu atkarību izraisošo vielu lietošanai piedāvātu un parādītu dažādus brīvā laika pavadīšanas veidus, kā arī liktu ikvienam aizdomāties par attieksmi pret savu dzīvi, tās kvalitāti un attieksmi pret atkarību izraisošām vielām.

Par dažādām sportiskām un radošām aktivitātēm bija parūpējusies Latvijas Olimpiskā vienība - skeletonisti brāļi Dukuri un kamaniņbraucēji brāļi Šici, bobslejisti Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens, kā arī Dinamo Rīga, VEF jaunatnes basketbola skola, Ceļu satiksmes drošības direkcija un RC radiovadāmie automobiļu eksperti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!