Foto: Mango
Piektdien, 25. septembrī, Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona dzimtsarakstu nodaļā pēc vairāku gadu kopdzīves viens otram jāvārdu teica kādreizējā Saeimas spīkere Ingrīda Ūdre (attēlā) un uzņēmējs Gordons Latimirs.

Jau ilgu laiku ar nepacietību tika gaidīts, kad bijusī politiķe izies par sievu pie sava ilggadējā drauga, skotu izcelsmes uzņēmēja un Pricewaterhouse Coopers pārstāvja Krievijā Gordona Latimira. Arī Ingrīda pēdējā laikā biežāk uzturas Maskavā pie mīļotā vīrieša nekā Rīgā pie savas ģimenes - dēliem Emīla Ūdra un Aksela Tuklera un mātes Taisijas.

Piektdien Ziemeļu rajona dzimtsarakstu nodaļā pirmais ieradās nākamais vīrs Gordons, kuru pavadīja vedējmāte Sarmīte Pīka, kura, jokojot ar fotogrāfiem atzina, ka nav līgava. Ar viņiem bija atbraucis arī Ingrīdas dēls Emīls, kurš palīdzēja zagsā ienest līdzpaņemtās šampanieša glāzes un kārtoja citas sadzīviskas lietas.

Pamazām dzimtsarakstu nodaļas stāvlaukums pildījās ar lepnām kāzu viesu automašīnām un viesiem. Kad puse viesu bija ieradusies, piebrauca arī izpušķota jaunā pāra Mercedes Benz markas automašīna, kas atveda Ingrīdu un vedējtēvu, eiroparlamentārieti Rihardu Pīku.

Kad jaunais pāris un kāzu viesi jau devās uz svinīgo ceremoniju, steigšus ieradās arī Raimonds Pauls ar kundzi Lanu. Pauls pavilka uz zoba sanākušos fotogrāfus un pēc līgavas un līgavaiņa apsveikšanas devās prom.

Pēc oficiālās laulību ceremonijas jaunais pāris kopā ar kāzu viesiem devās uz oranžēriju, kur, skanot dūdām, tika izteikti apsveikuma vārdi un malkots šampanietis.

Abi jaunlaulātie palaida debesīs arī divus baltus mīlas baložus. Vedējtēvs skaidroja, ka baltās dūjas laižas pie Svētā Pētera, kurš no debesīm uzraudzīs un dos svētību jaunajam pārim.

Jauno pāri sveikt bija ieradušies vairākas sabiedrībā zināmas personas - Andris Zorgevics ar kundzi, uzņēmēju pāris Lidija un Vitālijs Gavrilovi, modes māksliniece Asnāte Smeltere, jurists Aivars Borovkovs, uzņēmēja Vita Indrikone, uzņēmējas Rebeka Brīvmane un Linda Baltiņa un citi.

Jaunais pāris un kāzu viesi svinības turpināja Baltezera viesnīcā Baltvilla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!