Foto: Publicitātes foto

Iespējams, labākās ballītes vairs nenotiek Rīgas centrā – Jelgavas klubs Tonuss piektdien, 20. jūlijā, bija sarīkojis patiesi vērienīgu pludmales stila pasākumu, kurš plikumu un jestru izdarību ziņā viennozīmīgi pārspējis daudzus Rīgas klubus.

Vakara programma, kā jau to iepriekš solīja Tonusa saimnieki, patiesi bija pārsātināta vasarīgām lustēm. Apmeklētājus priecēja vesels pulks lielisku dīdžeju, notika peldkostīmu izsole, meitenes defilēja vasaras kostīmos un priecēja puišus ar citām pikantām štellēm.

Savukārt meitenes apbūra vīriešu kārtas striptīza dejotāja priekšnesums. Seksīgā strādnieciņa muskuļoto torsu apčamdīt alka neskaitāmas trakulīgas jelgavnieces, kamēr citu acis bija kā piekaltas vīrišķa sarkanajiem stringiem, lai nepalaistu garām brīdi, kad kritīs arī šis apģērba gabals.

Pēc tam visas steidz gaidīt rindā, lai nofotografētos kopā ar puskailo skaistuli. Mežonīgākās, tiekot klāt šim saldumiņam, nespēja valdīt pār sevi, vārda tiešā nozīmē lēca jauneklim virsū un centās ieslidināt roķeles viņam biksītēs.

Ne mazāku sajūsmu izsauca dejotājs policista formā - daudzas kārumnieces pat centās pačamdīt viņa stroķi. Skarbais policists to tā neatstāja un aktīvistes pārmācīja, protams, ar to pašu stroķi.

Tiesa, savā ziņā jelgavnieces izrādījās kautrīgākas nekā Rīgas meitenes un tā vietā, lai ballītes laikā pozētu fotogrāfam, kaislīgi skūpstoties, kā tas pašlaik ir topā galvaspilsētā, Jelgavas meitenes iztika vien ar mīļām bučiņām viena otrai uz vaigiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!