Sestdien, 10. martā, koncertzālē Ogres Prestižs pēc piecu gadu pārtraukuma atkal norisinājās skaistuma konkurss Mis & Misters Ogre 2011. Konkursu atjaunojušas māsas Diāna un Simona Kubasovas, un finālu viņām bija izdevies pārvērst par patiesi krāšņu šovu.

Gandrīz trīs stundas garajā konkursa fināla šovā divpadsmit skaistuļi uzstājās ar priekšnesumiem un dejām, kā arī rādīja savus talantus - dziesmas, dejas un pat cīņas mākslas prasmi.

Līdz ar konkursantiem uz skatuves kāpa arī vesels pulciņš viesmākslinieku - dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas, Alise Ketnere jeb Fox Lima, konkursa Pilnība 2011 dalībnieces, kā arī vairākas deju grupas. Pasākumu vadīja ogrēniete, pazīstamā TV seja Krista Pesecka un sporta žurnālists Reinis Ošenieks.

Jauniešus vērtēja izglītota žūrija, kuras sastāvā bija arī titulu Mis un Misters Ogre 2006 ieguvēji. Par skaistāko vietējo meiteni atzīta tika un titulu Mis Ogre 2011 saņēma žurnālistikas studente Katrīna Beldava, bet par Misters Ogre 2011 kļuva Ogres Valsts tehnikuma students Jānis Rumpis.

Vice Mis Ogre 2011 titulu ieguva rotaslietu veidotāja, studente Juta Jemeļjanova, bet par Vice Misters Ogre 2011 kļuva izklaides industrijas producēšanas students un sportists Ralfs Kociņš.

Titulu Mis un Misters Foto saņēma daiļslidotāja un bijusī Mango meitene Daniela Kārkle un policists Edgars Rimša. Titulu Mis Elegance 2011 saņēma topošā ergoterapeite Marina Kuzeļeņko, bet par Misteru Eleganci 2011 kļuva dejotājs un dziedošā policista Nikolaja brālis Oļegs Puzikovs.

Par Mis un Misteru Fitness tika atzīti dejotāja Ina Bordasova un bodibildinga sportists Gunārs Jerlikovs. Titulu Mis Talants 2011 ieguva kultūras menedžere Agnese Kalinkeviča, bet par Misters talants 2011 kļuva mūziķis, aktieris un dejotājs Mārtiņš Grunte. Jauniešiem tika piešķirtas arī dažādas simpātiju balvas no atbalstītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!