Foto: Mango

Savulaik kā šova Latvijas princese dalībnieces popularitāti iemantojušās māsas Diāna un Simona Kubasovas (abas attēlā) jau otro gadu piekritušas būt patroneses suņu labdarības izstādei BIG Match Show, kas svētdien, 16. oktobrī, norisinājās sporta centrā Mežaparks.

Māsas Kubasovas, kuras regulāri pārstāv Latviju arī dažādos skaistumkonkursos visā Latvijā, izsenis zināmas kā lielas suņu mīļotājas - abu ģimenei pieder vairāki četrkājaiņi, bet pašas meitenes pirms pāris gadiem kļuva par suņu skaistumkopšanas salona Lilly Pet Boutique īpašniecēm un suņu modes diktētājām Latvijā.

Savukārt laikā, kad Diāna piedalījās šovā Latvijas princese, presē viņa tika dēvēta nekā savādāk kā par "suņu princesi".

Dēļ savas mīlestības pret cilvēka labākajiem draugiem abas pievilcīgās māsiņas bez liekas domāšanas piekritušas atbalstīt arī Rīgā notikošo labdarības šovu, kura ieņēmumi tiks ziedoti Juglas suņu patversmei.

"Mēs ar lielu pagodinājumu esam BIG Match Show patroneses, jo dzīvnieku aizstāvība ir mūsu dzīvesveids. Mums ir patiess prieks, ka notiek šāds pasākums,  kurā arī mēs varam ielikt kaut nelielu daļiņu no sevis, lai palīdzētu dzīvniekiem," atklāj māsas Kubasovas.

"Mūsu mazie draugi paši nespēj par sevi cīnīties, tāpēc nebūsim vienaldzīgi un nepaiesim garām!" līdzpilsoņus aicina izstādes patroneses, kuras nolēmušas sniegt savu atbalstu noklīdušiem, pamestiem un bez saimnieka palikušajiem dzīvniekiem un aicināt sabiedrību pievērst vairāk uzmanības pamesto dzīvnieku problēmām un to risināšanas iespējām..

BIG Match Show laikā tā apmeklētājiem bija iespēja ne tikai tikties ar abām māsām, bet arī baudīt suņu paraugdemonstrējumus dažādās sacensību disciplīnās - šķēršļu joslā, paklausības rallijā un citās, kā arī iepazīties ar Juglas suņu patversmes iemītniekiem un citiem četrkājaiņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!