Foto: Mango

Ceturtdienas, 19. maija, vakarā Vecrīgā durvis vēra populārā itāļu dziedātāja Al Bano (attēlā centrā) vīnu bārs Felicita, kura atklāšanu plašā pulkā apmeklēja pašmāju politiskās un ekonomiskās dzīves darboņi.

Namatēva pienākumus jaunajā vīna baudīšanas vietā pildīja uzņēmējs un Latvijas čečenu kopienas līderis Bislans Abdulmuslimovs (attēlā pa kreisi), bet sveikt bāra saimnieku nozīmīgajā notikumā bija ieradies arī Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Tāpat starp Felicitas atklāšanas viesiem bija Bislana biznesa partneris, ekspolitiķis Ēriks Jēkabsons, jurists Aivars Borovkovs, miljonāre un viesnīcu īpašniece Mairita Solima un citi, bet sveikt jaunos kaimiņus bija ieradusies arī netālu esošā kluba Dstyle saimnieces Ella un Santa Kola. 

Tā kā jaunatvērtajā vīna veikalā-bārā būs iespēja nobaudīt un iegādāties vīnus no dziedātāja Al Bano ģimenes uzņēmuma Tenute Al Bano Carrisi vīna darītavas, Felicita atklāšanu bija plānots sākt ar populārā izpildītāja koncertu blakus esošajā Sv. Jāņa baznīcā, bet plānus mainīja Al Bano ķibele Milānas lidostā.

Dziedātājs bija nokavējis lidojuma reģistrāciju reisā Milāna - Rīga, un tādēļ viņš Rīgā ieradās ar krietnu novēlošanos. Neraugoties uz to, paredzētais koncerts baznīcā tomēr notika, bet pēc piedzīvojumiem raibā ceļa uz Rīgu Al Bano pēc uzstāšanās devās atpūsties uz vienu no Vecrīgas viesnīcām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!