Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā klubā Coyote Fly savu tuvāko cilvēku lokā priecīgu notikumu atzīmēja dziedātāja Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā pa kreisi).

Lienes pirmajā albumā ar nosaukumu Bērnam iekļautas 12 kompozīcijas, kas sarakstītas pirms vairāk nekā 20 gadiem, un piecas no tām Seksīgā Lee iedziedājusi jau agrā bērnībā.

"Mans pirmais solo albums ir kopīgi veidots ģimenes projekts. Mūzikas un dziesmu tekstu autore ir mana mamma Aira Cimdiņa, kura savulaik bija vokālā pedagoģe. Albuma tapšanā savu artavu ielicis arī pats jaunākais dziesminieks Ušakovu ģimenē - mans dēliņš Frederiks. Savukārt dziesmu Mīļi dziedama dziesmiņa esmu iedziedājusi kopā ar savu mammu.

Albumu radīt palīdzēja tautā mīlētais grupas Eolika tēvs un komponists Boriss Rezņiks. Mana pirmā kompozīcija sadarbībā ar Rezņiku tika ierakstīta jau 1995. gada 4. maijā. Tā bija mīlestība no pirmās nots un sadarbība nu jau 25 gadu garumā!" par paveikto priecājas pati Liene.

Seksīgās Lee albuma prezentācija izvērtās par īstu bērnu ballīti - naktsklubā bija sastopams gan pašas dziedātājas dēliņš Frederiks, gan citi mazuļi, kuri priecājās līdzi muzikālajiem priekšnesumiem un baudīja citas atrakcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!