Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldā durvis vēris veselīga dzīvesveida restorāns Re:Restaurant, kuru jau atklāšanas dienā novērtēt bija ieradusies virkne sabiedrībā zināmu cilvēku.

Jaunatvērtajā ēstuvē būs pieejama atsevišķa ēdienkarte svaigēdājiem, un, kā vēsta restorāna pārstāvji, Re:Restaurant šefpavārs Pāvels Skopa sola palutināt pašu prasīgāko gardēžu garšas kārpiņas.

Restorāna atklāšanu apmeklēja vairākas sabiedrībā zināmas personas, kuras atbalsta veselīgu dzīvesveidu: viesu vidū bija aktieris Juris Žagars ar dzīvesbiedri Trūdiju (attēlā no kreisās), publicists Ilmārs Šlāpins, restorāna Burkāns saimnieks Arnis Bikšus ar sievu - aktrisi Santu Dzidžus - un bērniem, pavārs Endijs Bērziņš un citi.

Viesus sagaidīja restorāna saimnieks, uzņēmējs Aigars Rostovskis ar ģimeni, pasākuma vadīšana bija uzticēta Latvijas Nacionālā teātra aktierim Normundam Laizānam, bet ar īpašu mūzikas programmu viesus izklaidēja Jolanta Gulbe-Paškeviča.

Re:Restaurant restorāna galvenais vadmotīvs ir veselīgs ēdiens dažādām gaumēm, un jaunās ēstuves koncepcija atbilst slow food.

Īpaši ir piedomāts pie izejvielu kvalitātes, bet pagatavošanas procesā tiek pielietotas modernas un veselībai īpaši draudzīgas tehnoloģijas, kas ļauj maksimāli saglabāt izejvielu uzturvērtību un garšas īpašības bez ķīmisku piedevu palīdzības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!