Foto: Mango

Pazīstamā pašmāju modes blogere Agnese Kleina (attēlā pa labi), kuras unikālajam ģērbšanās stilam netrūkst sekotāju, debitējusi modes biznesā, kopā ar Uzvelc kreklu piedāvājot sava dizaina T–kreklu kolekciju, kura tapusi, iedvesmojoties no Twitter ierakstiem.

Kolekcija tika prezentēta veikalā - klubā Pērle, un pasākumā ikviens varēja pārliecināties par to, ka radošā Kleina pat tik vienkāršu lietu kā lielu, baltu kreklu var padarīt par stilīgu aksesuāru.

"Saņēmusi piedāvājumu uztaisīt šādu mazo apģērbu līniju, vadījos pati pēc savām sajūtām un patikšanas. Pati savus kreklus nereti ar šķērēm apgriežu, nogriežu, sagriežu tā, lai nav tāpat kā veikalā. Man ir vienalga, ja krekls ir XL izmēra - varu uztaisīt tā, lai viņš der gan man, gan jebkuram citam," par savu veikumu stāsta pati Agnese.

Kopā tapušas sešas kreklu apdrukas, un stilīgos kreklus var valkāt kā meitenes, tā puiši. "Četri no tiem tapa, iedvesmojoties no saviem un citu cilvēku tvītiem Twitterī. Te nu mēs esam nonākuši," smejas Agnese.

Starp modelēm, kas demonstrēja modīgos krekliņus, bija arī pazīstamā TV dīva Ketija Dombrovska un bērnu modes blogere Santa Bindemane, bet viesu vidū bija arī pašmāju populārākā modele Māra Kampernova un citi modes dzīves pārstāvji.

Šis ir pazīstamās modes blogeres otrais jaunrades veikums šī gada nogalē. Nesen viņa prezentēja stilīgu plānotāju radošiem cilvēkiem, tāpēc šoreiz vakara gaitā meitene arī iepriecināja savus atbalstītājus, sniedzot autogrāfus pašlaik ļoti populārajos blociņos.

Pasākuma laikā uz vietas savus T-kreklu variantus 40 minūšu laikā radīja arī trīs pazīstamas Latvijas modes mākslinieces - Aļona Bauska no QooQoo, Indra Miklāva un Vita Radziņa. Krekliņi tika izsolīti, bet naudiņa ziedota Rīgas dzīvnieku patversmei Līčos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!