Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 26. augustā, modīgs pasākums norisinājās Lietuvas Republikas vēstniecības pagalmā – tur savu rudens/ziemas sezonas Fashion&Food katalogu prezentēja lietuviešu modes un dzīvesstila zīmols Julia Janus.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, turpinot attīstīt unikālo modes un kulinārijas sintēzes koncepciju, Julia Janus izdod jau otro Fashion& Food katalogu, līdzās oriģinālajiem ģeometrisko Baltijas dabas ainavu iedvesmotās pret-a-porter kolekcijas apģērbiem un aksesuāriem atrodamas arī tiem pieskaņotas sezonālās ēdienu receptes.

Jaunais katalogs tapis sadarbībā ar lietuviešu restorāna Bistro 1 Dublis šefpavāru Deivydas Praspaliauskas, kā arī Rīgas restorāna Bergs šefpavāru Nauri Jakuško, kurš ir arī visu katalogā atrodamo recepšu autors.

Pasākuma viesiem bija iespēja baudīt šefpavāra Jakuško gatavotus gardumus un nelielu šovu, kura ietvaros varēja iepazīties ar Fashion & Food Publication izdevumā apskatāmo recepšu radīšanas procesu.

Pikniku apmeklēja krietns pulciņš pašmāju modes dzīvē zināmu personu - starp viesiem bija modes mākslinieks Bruno Birmanis, stiliste Iveta Vecmane, rotu māksliniece Agita Putāne un citi, kas nenogurstoši seko modes aktualitātēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!