Aizvadītās nedēļas nogalē Lasvegasā norisinājās ikgadējā Billboard Music Awards balvu pasniegšanas ceremonija, kurā, kā jau ierasts, šovbiznesa zvaigznes kārtējo reizi sacentās ar savu apaļumu un plikumu zibināšanu.

Ar īpaši iespaidīgiem dekoltē pasākuma apmeklētājus šoreiz bija iepriecinājušas britu dziedātāja un aktrise Rita Ora, leģendārā skatuves dīva Meraija Kerija, amerikāņu popdziedātāja Teilore Svifta un vēl daudzas citas uzmanības kāras šovbiznesa zvaigznes.

Tāpat krietnu tiesu uzmanības izpelnījās arī dziedātāja Dženifera Lopesa, kura savu miesu bija piesegusi ar caurspīdīgu kleitu, un nigēriešu izcelsmes skatuves māksliniece Dencia, kura pa sarkano paklāju defilēja, tērpusies krāšņā bodijā.

Savukārt par spilgtākā skatuves tērpa īpašnieci dēvējama dziedātāja un repere Nikija Mināža, kura savas lielās krūtis bija iespīlējusi ādas krūšturī, bet vareno pēcpusi piesegusi ar tīkliņzeķubiksēm. 

Lieki piebilst, ka Mināža sanākušajiem viesiem sniedza neaizmirstamu priekšnesumu, kura laikā neiztrūka arī savas kājstarpes aiztikšana un bakstīšana, kā arī dibena kratīšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!