Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā itāļu virtuves restorānā Il Cibo Del Papa Rīgas centrā notika īpaši smalks modes pasākums, kura ietvaros viesiem bija iespēja "paceļot Eiropā" un viena vakara laikā iejusties valdzinošā un neparastā itāļu atmosfērā.

Par vakara galveno notikumu kļuva zīmolu apģērbu veikala Caprici Store modes skate, kuras laikā modeles izrādīja tādu pazīstamu modes namu kā Hugo Boss, Calvin Klein, Armani un citu kolekcijas.

Tāpat notika pašmāju zīmola Nāli dizaineres Natālijas Gruševajas-Bicenas debija ar ādas un kažokādas aksesuāru līniju, kas veidota pašas rokām.

Par muzikālo noformējumu un eiropeiskās atmosfēras radīšanu rūpējās talantīgā dziedātāja Katy Tindemark, kura izpildīja kompozīcijas gan latviešu, gan citās valodās, bet par pasākuma vadīšanu rūpējās Jana Brice.

Tērpu demonstrēšana bija uzticēta aģentūras Fresh Look Model Management meitenēm, par kuru tēlu rūpējās skaistumkopšanas salona Ami Studio profesionāles friziere Aļesja Minginoviča un stiliste-vizāžiste Diāna Vonda-Krieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!