Foto: DELFI

Ceturtdien, 10. decembrī, Latvijas modes gardēžiem atkal bija atzīmējams kāds priecīgs notikums. Latvijas tirgū atgriezās slavenais zīmols G-Star, kuru savā garderobē iecienījuši arī daudzi pašmāju populārie ļaudis.

Turpmāk aktuālo kolekciju apģērbus no holandiešu zīmola varēs iegādātie iepirkšanās centra Sky&More konceptveikalā F&More, kur atklāts starptautiskā modes zīmola oficiālais Q-shop. Par vienu no zīmola stūrakmeņiem uzskatāms džinsa audums - teju katras Latvijas zvaigznes skapī ir kādi G-Star džinsi.

Atklāšanas pasākums notika zīmolam raksturīgajās militārajās noskaņās. To vadīja populārākā pašmāju modele un raidījumu vadītāja Māra Sleja (iepriekš zināma kā Kampernova).

Par īpašu šovu parūpējā breika deju grupa Camelot un parkour meistari. Viesus gaidīja kārumi militārās noskaņās, kā arī dažādi pārsteigumi, tostarp, iespēja papildināt savu garderobi ar 50% atlaidi.

Kā jau tas bija sagaidāms, pasākumā līksmoja arī daudzi pašmāju populārie cilvēki. Jaunās štātes novērtēja žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss, dīdžejs Gustavito ar līgavu, skaistuma karalieni un šova Latvijas princese finālisti Sanitu Kubliņu, kā arī citi modes draugi.

Kopā ar meitu uz pasākumu bija ieradies populārais mūziķis Normunds Rutulis, kurš pēdējā laikā manāms jaunā imidžā - Rutulis lepojas ar sirmu bārdiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!