Foto: Privātais arhīvs
Viena no sociālo tīklu burvībām ir tā, ka tie cilvēkiem paver neierobežotas iespējas izpausties un visai pasaulei nodemonstrēt savu izdomu. Visbeidzot kopīgā stulbingā vienojušies visi tie vīrieši, kuri īpašas rūpes velta savai matu rotai. Tīmekli pārpludina bildītes, kurās kungi dižojas ar bizītēm.

Ārvalstu mediji ziņo, ka pēdējā laikā lielu popularitāti vietnē Instagram iematojusi mirkļbirka #manbraid jeb vīriešu bizītes. Kā jau to paredz nosaukums, šī tēmtura ietvaros kungi dalās ar attēliem, kuros tie iemūžināti ar matiem, kas sapīti bizītēs.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, šī stulbinga galvenie sekotāji ir hipsteri, taču bizīšu mānija piemeklējusi arī vairākus slavenus vīriešus, piemēram, smuko aktieri Džaredu Leto. Turklāt laika gaitā bizīšu sarežģītības pakāpe augusi, un tagad vīrieši sacenšas, kurš varēs palepoties ar krāšņāko matu pinumu.

Īpaši lielu popularitāti hipsteru vidū iemantojusi frizūra ar izskūtiem deniņiem un franču bizi, kas sapīta galvvidū. Stulbings jau piesaistījis tūkstošiem ļaužu, un mediji paredz, ka tik drīz tas nezaudēs popularitāti un tīmekli vēl kādu laiciņu turpinās pārpludināt tamlīdzīgi foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!