Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Ik gadu Kannu kinofestivālā kuplā pulkā sabrauc modeles, kuras rada pievilcīgu fonu īstajām kinozvaigznēm. Skumjā ziņa – tikai retā no viņām prot pienācīgi uzvesties.

Šīs dažas slavas minūtes uz sarkanā paklāja parasti tiek izmantotas pēc pilnas programmas, un šonedēļ sirsnīgi pacentusies amerikāņu modele Džoja Korigana.

Simpātiskā sieviete filmas "BlackKkKlansman" pirmizrādē parūpējusies, lai visi skatieni un kameras būtu pavērstas viņas virzienā. Modele iecerēto panākusi, provokatīvi plivinot sava tērpa kuplos brunčus.

Tā kā tērps bija apveltīts ar diviem iespaidīgiem šķēlumiem, sanākušo viesu skatieniem ik pa brīdi ņirbēja zem vakartērpa uzvilktā apakšveļa, un Koriganas nepiedienīgais izgājiens kļuvis par īstu sensāciju.

Modeles necienīgā uzvedība uz sarkanā paklāja izraisījusi kaismīgas diskusijas. Kannu kinofestivāla stingrā etiķete paredz, ka daiļā dzimuma pārstāvēm uz pasākumiem un pirmizrādēm jāierodas vakarkleitā un augstpapēžu kurpēs, un bijuši pat gadījumi, ka sievietes netiek ielaistas festivālā, jo viņas apvilkušas apavus bez augsta papēža.

Tajā pašā laikā ik gadu uz sarkanā paklāja atļauj iziet slavaskārām daiļavām, kuras uzvedas nepieklājīgi un bezkaunīgi izrāda ķermeņa zonas, kas svešiem skatieniem parasti netiek atklātas. Daudzi sprieduši, ka šī ir viena no lielākajām pretrunām festivālā un beidzot ir pienācis laiks izvērtēt, kas ir lielāks pārkāpums – ierašanās pasākumā bezpapēžu apavos vai klaja apakšbikšu izrādīšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!