Starptautiski atzītā latviešu modele Ginta Lapiņa (attēlā), kura pērnā gada rudenī kļuva par sensāciju Ņujorkas, Milānas un Parīzes modes nedēļās, piedalījusies jutekliskā žurnāla Vogue vācu izdevuma fotosesijā, iejūtoties draiskas istabenes tēlā.

Pikanto fotosesiju veidojis amerikāņu modes fotogrāfs Gregs Keidels, starp kura modelēm bijušas arī daudzas pasaulē populāras sievietes, piemēram, dziedātāja Britnija Spīrsa un aktrise Megana  Foksa.

Latviešu modeles fotosesija Vogue žurnāla jūlija numuram guvusi atsaucību arī modes cienītāju vidū - attēli ar Lapiņu publicēti neskaitāmos ārzemju modes blogos, kur slavēts meitenes skaistums un profesionalitāte un norādīts, ka šo fotosesiju jāredz katram modes cienītājam.

Aizkrauklē dzimusī meitene savu modeles karjeru sāka jau 2005. gadā, kad viņu Rīgā uz ielas pamanīja modeļu aģentūras Dandy dibinātājs un direktors Nils Raumanis. Starptautiskajā modes tirgū viņa debitēja 2008. gada pavasarī, piedaloties Ņujorkas modes nedēļā.

Šo gadu laikā Lapiņa ar panākumiem piedalījusies Milānas, Parīzes, Londonas un Ņujorkas modes nedēļās, sastrādājusies ar tādiem dizaineriem kā Vivjena Vestvuda un modes namiem Dolce&Gabbana, Versace, Valentino, Louis Vuitton un citiem, kā arī pozējusi daudzās pazīstamu zīmolu reklāmu fotosesijās un modes žurnālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!