Ar elegantu un izsmalcinātu tērpu skati atklāts mākslinieces Jolantas Ozollapas modes nams, un mākslinieces tērpu kolekcijas modeles jomā iejutusies skaistā dizainere un gleznotāja Liene Skulme (attēlā pa labi).

"Ar Jolantu esam tikušās vairākkārt. Pirmoreiz, kad es kā modele piedalījos Jolantas iepriekšējā kolekcijā. Biju kolekcijas Eņģeļa pieskāriens seja. Vēlāk mēs tikāmies un runājām par modi raidījumā Dzīvīte, kur paralēli demonstrēju Jolantas tērpu.

Jolanta ir gaišs, sirsnīgs un talantīgs cilvēks, kas rada sievišķīgus, izsmalcinātus un elegantus tērpus, kurus savā garderobē vēlētos katra sieviete. Jūtos pagodināta tos demonstrēt un labprāt to daru," DELFI Izklaidei par modes skati stāsta Skulme.

Elegantā tērpu kolekcija radīta par godu Ozollapas modes nama atklāšanai. Vakaru vadīja aktieris, mūziķis un modes dizaineris Rihards Lepers.

Foto autors ir Māris Lazdāns, bet frizūras un grimu veidoja salons Matu meistari, kurā piestrādā arī Skulme, lai gan viņas pamatnodarbošanās ir un paliek dizains un gleznošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!