Foto: Publicitātes foto

Jaunais un talantīgais pašmāju dziedātājs un modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (attēlā) iekļauts starptautiskā geju dzīves stila žurnāla ReFresh izveidotā desmit radošo un daudzsološo puišu topā, kurā Latvijas pārstāvis ieņēmis astoto vietu.

Geju aprindās populārā žurnāla ReFresh 2009.gada novembra numurā publicēta kāda latviešu dziedātāja Markus Rivas fotogrāfija, kas uzņemta pagājušajā gadā Ņujorkā un kurā jaunais puisis redzams vienās peldbiksēs, kārdinoši atzvēlies pludmales krēslā.

Lielbritānijā iznākošajā žurnālā pie fotogrāfijas sniegts neliels apraksts par latviešu dziedātāja karjeru un muzikālo pieredzi, un teikts, ka par jauno mūziķi ārpus viņa dzimtenes robežām kļuvis zināms jau 2008. gada janvārī, ziņo žurnāls Privātā Dzīve.

Pats dziedātājs uzskata, ka šādā veidā iegūta popularitāte viņam nekādā veidā netraucē. "Mūziku jau klausās dažādi cilvēki. Un to, ka žurnālam ir šāda mērķauditorija, uztveru veselīgi. Saprotu, ka šādam izdevumam bija nepieciešama erotiskāka rakstura foto, taču man svarīgāk ir, ka mans vārds būs zināms, cilvēki interesēsies arī par to, ko daru mūzikā," atzinis Markus Riva, kurš topā ar nosaukumu  Front of House iekļauts starp jauniem mūziķiem, modeļiem, sportistiem un fotogrāfiem no visas pasaules.

Mango piedāvā ieskatu dziedātāja Markus Rivas privātajā arhīva un modeļa gaitās Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!