Foto: Vida Press
Ik rudeni lielākajās un modes biznesā nozīmīgākajās modes nedēļās piedalās arī Latvijas modeles, un šosezon viņu pulkam pievienojusies jauna daiļava – Anna Grostiņa (attēlā).

Šajā sezonā Anna jau ir pabijusi Londonas modes nedēļā, kur viņa defilēja zīmolu J.W. Anderson un Giles skatē, Milānā Annu varēja redzēt zīmola Prada skatē, kas tik jaunai un nepieredzējušai modelei uzskatāms par lielu izrāvienu, un šobrīd viņa piedalās arī Parīzes modes nedēļā.

16 gadus vecā Anna, kuru Latvijā pārstāv 2bmodels modeļu aģetūra, nesen izpelnījusies populārā modes foruma Thefashionspot.com redakcijas ievērību - tas noticis, pateicoties ne tikai viņas modeles gaitām, bet arī aktivitātēm sociālajos tīklos.

Meitene izveidojusi savu Instagram profilu, kurš savācis vairāk nekā 210 tūkstošus sekotāju. Tāpat uzticams lasītāju pulciņš ir pusaudzes privātajai lapai Tumblr.com tīklā, kur meitene ne tikai dalās ar savām fotogrāfijām un citiem iedvesmojošiem attēliem, bet arī labprāt atbild uz fanu jautājumiem.

Kamēr viņu pārstāvošā aģentūra ar prognozēm par meitenes nākotni pagaidām ir piesardzīgi, modes interesentu aprindās Annai Grostiņai, kura kopā ar ģimeni jau krietnu laiku dzīvo Luksemburgā, tiek paredzēti labi panākumi - meitenei piemīt nepieciešamais personības šarms un prasme komunicēt ar faniem, lai kļūtu par daudzu mīluli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!