Foto: LETA
Daudzu sieviešu un vīrieši prātus nodarbina mūžsenais jautājums – kādā apakšveļā jātērpjas guļamistabā, lai iekvēlinātu savu izredzēto. Beidzot veikts pētījums par to, kas un kā abu dzimumu pārstāvjiem vislabāk patīk.

Britu izdevums The Daily Mail publicējis datus, ko pēc vērienīgas aptaujas veikšanas apkopojuši viedtālruņu aplikācijas OnePulse pārstāvji. Tajos atainots, kāda apakšveļa vīriešiem un sievietēm šķiet vispievilcīgākā.

Pētījumā noskaidrots, ka abu dzimumu pārstāvjiem ir ļoti svarīgi, kādu apakšveļu valkā partneris. Turklāt puse no visiem aptaujātajiem vīriešiem atzinuši, ka viņi sievietei izteiktu aizrādījumu, ja tā tērptos neglītā vešiņā.

86 procenti aptaujāto vīriešu atzinuši, ka, izģērbjot sievieti līdz apakšveļai, viņiem ir ļoti svarīgi, lai vešiņa būtu glīta un seksīga. Skaists krūšturis un biksītes, viņuprāt, dāmu padara vēl iekārojamāku un pievilcīgāku.

Tāpat noskaidrots, ka vīriešiem ļoti patīk, ja sieviete piedomājusi pie apakšveļas izvēles un krūšturi ar biksītēm saskaņojusi. Lielākā daļa aptaujāto kungu atzinuši, ka ideālā variantā pie veļas komplekta iederētos arī seksīgas zeķes.

Dīvainā kārtā lielākā daļa vīriešu atzīmējuši, ka viņiem nepatīk korsetes. Savukārt tikai 19 procentiem kungu seksīgi šķiet stringi, un tikai sešus procentus aptaujas dalībnieku spētu iekvēlināt sieviete, kas tērpusies peņuārā.

Lai gan vīrieši, kā liecina pētījuma dati, ir stāvā sajūsmā par sievieti, kura apvilkusi saskaņotu apakšveļu, tikai 43 procenti no visām aptaujātajām dāmā atzinušas, ka šāda vešiņa viņām liek justies seksīgākām nekā parasti, tādēļ nereti tiek dota priekšroka dažāda stila un krāsas krūšturim un biksītēm.

Pilnīgi visas sievietes un vīrieši apstiprinājuši, ka veciem un novalkātiem bokseršortiem guļamistabā nav vietas. Vairāk nekā puse no visām aptaujātajām dāmām savam partnerim izteiktu kādu indīgu piezīmi, ja tas valkātu izdilušas apenes.

Kā izdevumam paskaidrojuši aplikācijas OnePulse pārstāvji, pētījums veikts, lai noskaidrotu, kas sievietēm un vīriešiem pretējā dzimumā šķiet pievilcīgs. Aptaujas rezultāti apliecinājuši, ka skaista apakšveļa ir viens no priekšnosacījumiem, lai savaldzinātu savu izredzēto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!