Foto: DELFI

Šonedēļ Rīgā durvis vērusi unikāla vieta visām modes cienītājām Shoe Hunt' In Cafe, kurā vienuviet iespējams gan nobaudīt kafiju, gan iegādāties kurpes, gan pasūtīt apavus.

Rīgas centrā atvērtās omulīgās vietiņas īpašniece ir Ieva Mazure, un šajā vietā daiļā dzimuma pārstāvēm un viņu kungiem ir iespēja gūt unikālu iepirkšanās pieredzi, jo "kurpju medību" vietā ir gan kafejnīca, gan apavu veikals, gan darbnīca, kurā iespējams veikt individuālus pasūtījumus.

Jaunās kafejnīcas interjerā ir vairākas interesantas nianses, bet lielāko uzmanību noteikti piesaista viena no sienām - uz tās izvietotas ģipsī atlietas kurpes. Šī siena iecerēta ne tikai kā dekoratīvs elements, bet pildīs arī praktisku funkciju, jo uz ģipša kurpēm dāmas varēs, piemēram, uzkarināt somiņu.

Tāpat kafejnīcas sienas grezno dažādu pasaules valstu kartes, bet plauktos gozējas dažnedažādi ekskluzīvi, ar rokām darināti apavi no Spānijas, Itālijas un citām pasaules, kā arī apavu aksesuāri, kurus Shoe Hunt' In Cafe apmeklētājiem ir iespējams iegādāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!