Foto: Kadrs no video
Latvijas modes mākslinieki turpina gūt panākumus ārpus dzimtās zemes robežām, un aizvadītās nedēļas izskaņā to, ka latviešu dizaineri rada konkurētspējīgas lietas, apliecinājis dziedātājs Rikijs Mārtins (attēlā).

Svētdien, 15. jūnijā, demonstrētajā Austrālijas talantu šova The Voice pārraidē Mārtins, kurš kopā ar dziedātāju Kailiju Minogu ir viens no šova žūrijas locekļiem, bija izvēlējies latviešu zīmola I'm Your Shirt dizainētu kreklu.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atzina zīmola radītāja Indra Miklāva, viņa ir ļoti gandarīta, ka populārais skatuves mākslinieks televīzijas pārraidē parādījies tieši I'm Your Shirt kreklā.

To Mārtinam ieteicis ārvalstu stilists Enrike Mendelezs, kurš savulaik pats uzmeklējis I'm Your Shirt pārstāvjus un kuram aizsūtīti vairāki dažādu modeļu un izmēru krekli. Pateicoties viņam,  šī gada pavasarī Miklāvas zīmola kreklu bija izvēlējies arī amerikāņu producents un reperis, apvienības The Black Eyed Peas dalībnieks Will.I.Am.

"Ar prieku vēroju latviešu zīmolu publisku parādīšanos saistībā ar pasaules mēroga slavenībām. Tas nav nekāds noslēpums, ka slavenību mārketings strādā zīmola labā, bet vislielākais prieks man ir par to, ka slavenības pašas izvēlas mūsu kreklus, nevis mēs pūlamies tos viņiem uzvilkt," atzīst Miklāva.

Zīmols I'm Your Shirt dibināts 2012. gada rudenī, un, kā atzīst Miklāva, tā darinājumi kļūst arvien populārāki - kreklus un blūzes pērk gan Latvijā, gan tiekot saņemti pasūtījumi no Ņujorkas, Francijas, Dienvidkorejas un citām pasaules malām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!