Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Vecrīgā, restorānā Tēvocis Vaņa, norisinājās Pēterburgas dizainera Romāna Černova rokām apgleznoto apģērbu, ko pats mākslinieks dēvē par svītšotiem, kolekcija.

Modīgā burziņa organizēšanu bija uzņēmies jaunais Latvijas dziedātāju duets Alekss Silvērs un Liera Štein, un pasākuma viesiem, starp kuriem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki, bija iespēja baudīt ne tikai svītšotu kolekcijas skati, bet arī gardas uzkodas un citus labumus.

Skates laikā varēja aplūkot 14 ar rokām apgleznotos svītšotus, un modeļu lomās iejutās Latvijas vadoši deju studiju dejotāji.

"Katru mantu mēs gribējām parādīt īpaši un palīdzēt tai atspoguļot krāsas un atklāt savu raksturu un unikalitāti, kas mums arī izdevās ar dejotāju plastikas un individualitātes palīdzību," skaidroja Liera Štein, kura bija arī skates režisore un horeogrāfe.

Kā vēsta pasākuma organizatori, zīmējumi uz apģērba tiek veidoti ar akrila krāsām, kā arī papildināti ar dažādiem izrotājumiem, un svītšots šogad esot jebkura moderna cilvēka garderobes nepieciešamība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!