Foto: Twitter.com/karys_elizabeth
Vienkāršākais veids, kā likt par sevi runāt, ir izdarīt kaut ko pagalam neprātīgu, un šim likumam cītīgi seko 20 gadus vecā britu daiļava Kerisa Gudvina (attēlā), kura savā vecumā jau paguvusi veikt virkni plastisko operāciju.

Kerisa fano par dažādu britu TV šovu zvaigzni un sabiedrības dāmu Hloju Kānu (viņa nereti tiek dēvēta arī par britu "dzīvo Bārbiju"). Jaunā meitene, cenšoties līdzināties savam elkam, jau paguvusi izšķērdēt 10 tūkstošus britu mārciņu, kas ieguldītas viņas ķermenī.

Vispirms Kerisa, protams, palielinājusi pupiņus – no dabas dotā C izmēra tie uzbrieduši līdz brangajām EE krūštura bļodiņām. Tāpat daļa naudas ieguldīta lūpu palielināšanā.

"Es gluži vienkārši dievinu mākslīgu izskatu," intervijās britu medijiem lepojusies Kerisa, piebilstot, ka katru mēnesi tērē 150 mārciņu manikīram, mākslīgajiem matiem un skropstām un vaksācijai.

Kerisa ikdienā piestrādā par modeli, un publiskajā telpā viņa pazīstama ar segvārdu Bunny McKenzie jeb Trusītis Makenzija. Savukārt tuvākajā nākotnē viņa iecerējusi vēlreiz palielināt krūtis, vēl vairāk uzpumpēt lūpas un nedaudz uzlabot sava deguntiņa aprises.

Meitene godīgi atzinusi – viņa ir apsēsta ar plastiskajām operācijām. Šo atkarību veicinājusi bērnības trauma. Vienaudži Kerisu izsmējuši un ņirgājušies par viņu.

Tiesa, taisnības labad gan jāpiebilst, ka arī viņas šī brīža izskats izpelnījies neviennozīmīgu sabiedrības novērtējumu – netrūkst nelabvēļu, kas uzskata, ka jaunā meitene sevi izķēmojusi un padarījusi par ērmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!