Foto: Vida Press
Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Šēra nekad nav bijusi no kautrīgajām, un, kā pierāda nesen notikusī "Billboard" ceremonija, nekas nav mainījies arī pēc 70 gadu sliekšņa pārkāpšanas.

Svētdien Lasvegasā tika pasniegtas "Billboard" mūzikas balvas, un 71 gadu vecā Šēra saņēma balvu nominācijā "Ikona" par mūža ieguldījumu mūzikā.

Popdīva izpildīja divus savus hitus un abās uzstāšanās reizēs pārsteidza publiku ar pārdrošajiem tērpiem, kuri knapi piesedza cienījamā vecuma popdīvas augumu.

Izpildot dziesmu "Believe", Šēras miesu sedza vien pāris sudrabainas auduma skaras, bet miesaskrāsa bodijs lika domāt, ka dziedātāja ir gluži kaila. Vienu dziedātājas krūti rotāja rozā sirsniņa, kas atgādināja šobrīd tik moderno krūtsgala uzlīmi. Tas nebija vienīgais pārsteigums – daudzus izbrīnija Šēras enerģiskā dejošana, kas lika aizmirst par dziedātājas cienījamo vecumu.

Otrs šoka moments, kas daudziem uzjundīja jaunības atmiņas, bija melnais tērps, kurā Šēra bija tērpusies dziesmas "If I Could Turn Back Time" laikā. Tas bija gluži tāds pats, kādā viņa mēdza uzstāties 1989. gadā – tikpat izaicinošs un pārdrošs, un viņa tajā arī izskatās gandrīz tikpat lieliski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!