Foto: Vida Press
Ārzemju ziņu virsrakstos atkal gozējas amerikāņu TV šovu zvaigznes Džūnas Šenones (attēlā), kura mīļi tiek dēvēta par Mammu Džūnu, vārds. Viņa no omulīgas apalītes kļuvusi par satriecoši slaidu skaistuli, un mediji nebeidz vien jūsmot par sievietes pārvērtībām.

Džūna, kura populāra kļuva pirms vairākiem gadiem, kad viņas meittiņa Alana Tompsone jeb Hanija Bū Bū piedalījās bērnu skaistumkonkursu tēmai veltītajā šovā "Toddlers&Tiaras", pēdējā gada laikā piedzīvojusi pārsteidzošas pārmaiņas.

37 gadus vecā sieviete vairāku mēnešu garumā smagi strādājusi, lai atbrīvotos no liekā svara. Viņa ne tikai ievēroja dažādas diētas un apmeklēja sporta zāli, bet arī veica kuņģa samazināšanas operāciju.

Pēc straujā svara zuduma sieviete atkal gūlās uz operāciju galda, un ārsti no dažādām viņas ķermeņa zonām izgrieza nošļukušās ādas krokas, kas parādījās pēc notievēšanas. Savukārt februāra izskaņā pirmizrādi piedzīvoja realitātes šovs, kurā tiek dokumentēts smagais pārvērtību process.

Šova sērijās Džūna atzinusi, ka viņai klājies ļoti grūti – atbrīvošanās no liekā svara bijis ne tika emocionāli smags, bet arī ļoti sāpīgs process.

Savukārt jaunākie foto, kuros Džūna iemūžināta šonedēļ, liecina, ka viņai izdevies pārvarēt visas grūtības un mērķis ir sasniegts – šovu zvaigzne pēc notievēšanas burtiski uzplaukusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!