Foto: Privātais arhīvs
Kārtējo reizi savus draugus un fanus pārsteigusi pievilcīgā jelgavniece Sabīne Jemeļjanova (attēlā). Meitene, kura Anglijā izveidojusi ļoti veiksmīgu kailfoto modeles karjeru, publiskai apskatei izlikusi foto, kurā uz viņas dupša un ciskām skaidri saskatāms celulīts.

Sabīne pirms vairākiem gadiem pārcēlās uz Angliju, un viņai izdevies kļūt par pieprasītu modeli. Latviete piedalījusies neskaitāmās apakšveļas reklāmās un kaila vai puskaila pozējusi populārākajiem britu pieaugušo žurnāliem. Tiesa, viņa nekautrējas pikantas bildītes publicēt arī savos sociālajos tīklos.

Latviešu daiļava pelna naudiņu ar savu sievišķīgo ķermeni, taču visiem zināms, ka profesionālajās sesijās tapušie attēli vēlāk tiek apstrādāti un visas nepilnības notušētas. Savukārt bildīte, ko Sabīne publicējusi savā Instagram foto blogā, apliecina, ka arī viņa ir tikai cilvēks.

Jemeļjanova atrādījusi bildi, kurā viņa, tērpusies mazītiņās stringa biksītēs, iemūžināta izbaudām saules starus. Attēlā uz modeles brangā dupša un ciskām skaidri redzams celulīts. Tiesa, tas nav liedzis foto izpelnīties simtiem sarkano sirsniņu jeb "patīk" un sajūsmas pilnus fanu komentārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!