Foto: Vida Press
Populārā britu modele un aktrise Keitija Praisa ir piecu bērnu māmiņa, un šonedēļ viņa sabiedrībā izvedusi savu astoņus gadus veco meitu Princesi Tiāmi Kristālu Esteri (attēlā). Foto, kuros abas iemūžinātas kopā, ne pa jokam satraukuši daudzus, jo mazulīte ārpus mājas izgājusi īpaši ķēmīgā paskatā.

Kā vēsta britu mediji, Keitija šobrīd piedalās deju izrādē Dusošā skaistule, kurā viņai atvēlēta negantas raganas loma. Uz kārtējo performanci viņa bija paņēmusi līdzi meitu, un mazulīte bija ļoti nopūlējusies, lai pienācīgi sapostos šim īpašajam notikumam.

Abas uz izrādi bija devušās saskaņotos treniņtērpos un apavos. Tiesa, fakts, ka dāmas teātra apmeklējumam izraudzījušās tik ikdienišķas drānas, šoreiz palicis bez ievērības.

Savukārt tas, ka mazulītes seju klājusi pamatīga grima kārta, gan ne pa jokam satraucis daudzus. Visiem zināms, ka Praisa reti kad iziet no mājas bez kosmētikas slāņa uz piemīlīgā ģīmīša. Viņas piemēram jau sākusi sekot arī astoņus gadus vecā meitiņa.

Mazulīte pirms došanās uz teātri bija īpaši cītīgi piestrādājusi pie tā, lai viņas dabiskais skaistums tiktu noslēpts zem smagnējas grima kārtas. Savas acis Kristāla bija krāšņi izdaiļojusi ar melnu zīmuli, savukārt lūpas nosmiņķējusi ar pomādi.

Praisas meita, padusē pašāvusi planšetdatoru, lepni soļojusi blakus savai slavenajai mammai un jutusies tīri apmierināta, ka viņu gaitas iemūžinājuši paparaci.

Tiesa, šoreiz centieni izcelties un izskatīties pieaugušākai nav atmaksājušies - daudzus vecākus ne pa jokam satraucis fakts, ka tik mazs bērns jau krāsojas, un Keitijai vēlāk sociālajos tīklos nācies publiski taisnoties par to, ka ļāvusi meitai sevi tā izķēmot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!