Foto: DELFI

Dziedātāja Anmary jeb Linda Amantova (attēlā) savas dzīves laikā ne reizi vien cīnījusies ar liekā svara problēmām, bet tagad skatuves māksliniece atklājusi kādu efektīvu metodi, kā bez liekām pūlēm saglabāt labu ķermeņa formu.

Pirmo reizi būtisku svara pieaugumu Anmary piedzīvojusi šova Fabrika 2 laikā, kad viņa trīs mēnešu laikā pieņēmusies svarā par 20 kilogramiem, bet, kad viņa gaidījusi dēliņu, svars pieaudzis par 38 kilogramiem.

Pēc dēliņa nākšanas pasaulē atgūt formu un to saglabāt palīdzējuši īpaši elpošanas vingrojumi, kurus Linda pirms vairākiem gadiem atradusi internetā - jau pēc vienas nedēļas, saskaitot vidukļa, gurnu un augšstilbu mērījumu rezultātus, dziedātāja zaudējusi 27 centimetrus.

"Šīs vingrošanas sistēmas nosaukums ir Body Flex. Lai to praktizētu, nepieciešama tikai telpa, kur vingrot. Vajadzēs mest arī kaunu pie malas un nedomāt, kā no malas izskaties mājinieku priekšā, jo vingrojot izdvestās skaņas būs ļoti interesantas," žurnālam Shape atklājusi Anmary.

"Body Flex darbojas pēc šāda principa: katrā konkrētā vingrojumā tu konkrētu problēmzonu apgādā ar skābekli, lai tieši tur tiktu dedzināti tauki. Jārīkojas tā: izpūt visu gaisu, tad strauji ieelpo caur degunu un tikpat strauji izelpo caur muti.

Aizturi elpu, ievelk vēderu un veic attiecīgo vingrojumu, piemēram, vēderpresi. Skaiti līdz astoņi, tad atbrīvo muskuli un ievelc gaisu," nelielu ieskatu izvēlētajā vingrošanas metodē sniedz Anmary, bet tām, kuras vēlas sekot viņas piemēram, dziedātāja iesaka apmeklēt mājaslapu Mybodyflex.ru.

Pati dziedātāja katru rītu ceļoties jau ap pulksten sešiem un vingro, jo šos vingrinājumus nepieciešams taisīt tukšā dūšā, un viņa sapratusi, ka fiziskā aktivitāte dod mundrumu visai dienai.

"Treneri, kas radījuši šo sistēmu, apgalvo, ka katru dienu jāvingro vien 15 minūtes. Taču pēc pieredzes zinu, ka iesācējiem jārēķinās ar stundu. Bet, kad vingrojumi apgūti, tie patiesi neprasa vairāk par 15 minūtēm dienā," žurnālam Shape pastāstījusi Anmary, kura paralēli vingrojumiem arī cenšas pareizi ēst un neieturēt vakariņas pēc pulksten 18.

"Pašlaik esmu ieguvusi sev piemērotāko svaru - esmu 171 cm gara un sveru 63 kilogramus. Man nekad nav gribējies būt kaulu kambarim, man patīk brazīliešu sievietēm raksturīgās formas.

Nesen sameklēju sev treneri, un viens no iemesliem, kāpēc vēl papildus sportoju, - vēlos labi veidotu, palielu dibenu," atklājusi Anmary.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!