Foto: Privātais arhīvs
Popularitātes dēļ cilvēki ir gatavi uz neiedomājamām lietām, un, piemēram, kāda amerikāniete interneta slavas dēļ piešuvusi sev trešo krūti – lai mediķi viņai izveidotu trešo piena dziedzeri, āda tika nogriezta no pacientes vēdera.

Slavas kārā sieviete ir 21 gadu vecā Žasmīna Tridevila (attēlā) no Floridas štata Tampas pilsētas, un, kā vēsta amerikāņu mediji, šī operācija viņai izmaksājusi 20 tūkstošus ASV dolāru.

Jaunā sieviete neslēpj, ka to darījusi, lai ar interneta starpniecību iegūtu vispasaules uzmanību, bet tēls, kas viņu iedvesmojis, ir personāžs no Arnolda Švarcenēgera filmas Absolūtā atmiņa.

Šīs filmas trīskrūtainā varone ekrānā bija redzama tikai dažas sekundes, tomēr tik ļoti iespaidojusi Žasmīnu, ka viņa izlēmusi tikt pie papildus krūts.

Atšķirībā no filmas varones Žasmīna sapņo par ilgstošu slavu televizoru ekrānos - viņas mērķis ir personīgs realitātes šovs televīzijas kanālā MTV.

Pagaidām Žasmīna slavu kaldina internetā, kur aktīvi publicē jaunas fotogrāfijas un stāsta par sevi. Un patiešām - viņas sekotāju skaits sasniedzis daudzus tūkstošus un turpina pieaugt.

"Atrast ķirurgu, kurš piekritu šādai operācijai, gan nebija viegli. Es vērsos pie 50 vai 60 ārstiem, bet neviens to negribēja darīt - viņi teica, ka tas vienkārši ir neētiski," intervijā kādai radio stacijai stāstījusi skaistule.

Pati gan viņa nekādu neveiklību šajā sakarā neizjūt. Vienīgā reize, kad Žasmīna izjutusi diskomfortu, bijusi tetovēšanas salonā, kur viņa aptotovēja trešo krūtsgalu.

Tiesa, meitenes vecāki gan par šo operāciju jūtas visai neveikli - patiesībā tik neveikli, ka vienkārši pārstājuši komunicēt ar savu meitu. Un arī neviens vīrietis vairs nevēlas Žasmīnu aicināt uz randiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!