Foto: Privātais arhīvs

Latvijas selfiju karaliene Santa Čerņevska (attēlā) turpina baudīt greznu dzīvi un atrādīt to tautai selfijos. Kvalitatīvās pašbildītes meitenei pavērušas jaunas iespējas un padarījušas par zvaigzni turīgu cilvēku aprindās, bet vislepnākais par Santas panākumiem, protams, ir viņas mīļotais.

"Es internetā lasu daudz tiešām dumju komentāru par to, ka taisīt selfijus - tā ir slimība. Nezinu, kas tie par ārstiem un vareniem zinātniekiem, kuri var reāli zinātniski, pētnieciski to pierādīt. Tā nav!

Tehnoloģijas attīstās, dzīve ripo uz priekšu ar ļoti lielu ātrumu, un mēs sekojam tām tehnoloģijām. Nesaprotu, par ko tauta brīnās, ja paši vien ir to tehnoloģiju upuri. Kāpēc es, ja man patīk, kā es izskatos vai kāda bilde man ir sanākusi, nevaru to publicēt?

Tā ir mana dzīve, manas sociālo tīklu lapas, un man tas patīk. Un man tiešām prieks, ka esmu kronēta kā selfiju karaliene," sarunā ar DELFI Izklaidi par titulu priecājas simpātiskā meitene. Santa atklāj, ka popularitāte viņai pavērusi daudz jaunu iespēju.

"Man tagad ir skaisti, turīgi draugi, pielūdzēji, kuriem es ļoti patīku. Bet kā tad citādi viņi mani pamanītu? Nekā. Lai ko arī cilvēki neteiktu, selfiji rullē, un tā nav slimība. Iesaku arī citiem bildēties.

Es kā Latvijas selfiju karaliene atbalstu selfijus un pati viņus taisīšu daudz, daudz un mocīšu citus, kuriem tie nepatīk.  Jo mani tagad ļoti daudz atpazīst veikalā, restorānā vai klubā tieši pēc tā, ka esmu selfiju karaliene," lepojas Santa.

Īpaši ar Santas selfiju karalienes titulu lepojas viņas mīļotais vīrietis - turīgs biznesmenis no Krievijas. Kamēr Latvijā ļaudis vēl atļaujas pasmīnēt par selfiju karalieni, biznesmenis saprot, kā lietas notiek.

"Pret manu selfiju karalienes slavu draugs izturas pozitīvi. Viņam patīk tas vārds - "karaliene". Tāpēc viņš man bieži saka, ka jā, "tu esi man visskaistākā un mīļākā karaliene". Tas tā mīļi," par drauga lepnumu stāsta Santa.

Tajā pašā laikā biznesmenis ir ļoti greizsirdīgs un savu karalieni grib vien sev vienam.

"Ja man kāds kaut ko uzraksta, viņš uzreiz skatās, kurš un ko. Viņš pats redz, ka ļoti daudz  man ir to pielūdzēju, daudzi ir ļoti uzstājīgi. Viņš cenšas mani kontrolēt, bet es savukārt cenšos nedot pamatu uztraukumam," par attiecību un slavas savienošanu stāsta izskatīgā meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!