Foto: Vida Press
Aizvadītās nedēļas izskaņā Ņūorleānā otro reizi pie vīra izgāja populārās dziedātājas Bejonsas māsa, arī mūziķe Solendža, un par vienu no apspriestākajām lietām pēc ceremonijas kļuvis jaunlaulātās kāzu tērps.

Solendžas un viņas izredzētā, 51 gadu vecā video režisora Alana Fērgusona (abi attēlā) kāzu svinības ilga trīs dienas, un šajā laikā līgava, protams, vairākkārt nomainīja tērpus.

Par apspriestāko Solendžas ietērpu kļuvis visnotaļ neparasta piegriezuma vienlaidus bikškostīms, kas atsedza gan dziedātājas krūtis, gan muguru, un modes pasaulē jau novērtēts kā dīvaina izvēle lielajai dienai.

Tiesa, satrauktos prātus var atvēsināt ziņa, ka šajā kombinezonā Solendža tikai ieradās uz laulību ceremoniju - zināms, ka jāvārdu savam mīļotajam viņa teica klasiskā baltā kleitā, bet braucienam ar velosipēdu uz salaulāšanos operas namā viņa gluži vienkārši bija izvēlējusies ērtāku tērpu.

Kāzu viesi, starp kuriem bija arī līgavas slavenā māsa ar vīru Jay-Z, arī bija izvēlējušies baltas krāsas tērpus, un, kā vēsta ārvalstu mediji, pēc laulību ceremonijas jaunais pāris kopā ar tuvākajiem cilvēkiem svinīgajam gadījumam piemērotā skolas autobusā devās izklaides braucienā pa Ņūorleānas bāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!