Foto: Vida Press

Pērn rudenī tapa zināms, ka britu princis Harijs uzsācis attiecības ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu (abi attēlā). Nesen abi pirmo reizi oficiāli izgāja kopā sabiedrībā, un ne tikai karaliskās ģimenes pielūdzēji, bet arī britu tabloīdi jau sākuši fantazēt par skaistā pāra kāzām.

Pasaule Harija un Meganas kāzu plānošanai ķērusies klāt pēc tam, kad aizvadītajā nedēļā kāds pārim pietuvināts avots slavenību dzīvi atspoguļojošajam izdevumam "E!" pavēstījis visnotaļ satraucošus jaunumus – princis šovasar esot bildinājis savu mīļoto.

"Lai gan Megana nenēsā gredzenu un pāris nav publiski paziņojis par saderināšanos, var gandrīz droši teikt, ka viņi ir saderinājušies.

Viņi ne tikai viens ar otru, bet arī draugiem un ģimeni ir brīvi apsprieduši precību plānus. Viņi jau sākuši domāt par precību tērpiem," izdevums citējis savu informatoru, kurš, protams, vēlējies palikt anonīms.

Savukārt izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka, lai gan pāris jau ir saderinājies, karaliskā ģimene ar oficiālo paziņojumu vēlas nedaudz nogaidīt.

Velsas princeses Diānas un viņas abu dēlu bijušais šefpavārs Darens Makgreidijs izdevumam "Hello" nesen izklāstījis savu versiju par Harija nodomiem. "Esmu pilnībā pārliecināts, ka Harijs un Megana jau ir saderinājušies. Bet augustā bija princeses Diānas nāves atceres gadadiena. Viņi nevēlējās to aizēnot.

Savukārt novembrī būs karalienes Elizabetes un prinča Filipa platīna kāzu gadadiena, un arī to Harijs un Megana negrib aizēnot, tāpēc loģisks solis būtu, ja viņi par saderināšanos oficiāli paziņotu decembrī, jo tad viņi nākamgad varētu jau apprecēties. Es domāju, ka tieši tā viss arī notiks," pārdomās dalījies šefpavārs.

Tāpat britu tabloīdi jau sākuši vētīt, kā Harija topošo sievu, kuras pilnais vārds ir Reičela Megana Mārkla, būs jāuzrunā pēc kāzām, un tiek vēstīts, ka, apprecot princi, viņa kļūs par Velsas princesi Reičelu.

Tāpat arī jāatzīmē, ka ogles baumu ugunskuram par precībām ar princi piešāvušas ziņas, ka Megana nolēmusi pārtraukt filmēties seriālā "Suits" ("Ģēnijs uzvalkā"), kurā viņa piedalījusies vairākus gadus. Savukārt daži anonīmi avoti tabloīdiem nopludinājuši ziņas, ka viņa gatavojas pārcelties uz Lielbritāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!