Foto: Vida Press
Nedēļas nogalē Londonā notika "Olivier Awards" ceremonija. Tajā ik gadu tiek pasniegtas balvas britu izcilniekiem teātra jomā. Kā jau svinīgā pasākumā pieņemts, neiztika bez sarkanā paklāja krāšņām kleitām un arī bezgaumīgiem ietērpiem.

Karaliskajā Albertholā starp daudzām stila pērlēm izcēlās tieši tās, uz kurām atskatījās ne jau skaistuma un elegances dēļ. "Daily Mail" ziņo, ka skatītājus pārsteigušas zem puscaurspīdīgajām šifona kleitām vīdošās "Bridžitas Džounsas" stila milzu apakšbikses, kā arī sportiskā drauga bokseršorti.

Viens no pamanāmākajiem stila pārpratumiem bija seriāla "Troņu spēle" aktrises Rouzas Leslijas ietērps. 30 gadus vecā zvaigzne centās savu tēlu padarīt stilīgāku, sakombinējot sarkanu, caurspīdīgu kleitu ar sportisku apakšveļu.

Protams, zīmola "Christian Dior" krūšturis un apakšbikses arī ir gana dārga un smalka lieta, tomēr šis nebija īstais brīdis, kad ar to lepoties. Neizpratnē esošie kritiķi spriež, ka Rouza steigā uzvilkusi sava drauga bokseršortus. Jāpiemin, ka draugs atradās turpat blakus, jo Leslijai izveidojies dienesta romāns ar savu "Troņu spēles" kolēģi Kitu Heringtonu.

Arī britu skatuves zvaigzne Ruta Vilsone nolēma visiem nodemonstrēt savu vešiņu. 35 gadus vecā aktrise lika klātesošajiem pasmīkņāt par "Bridžitas Džounsas apakšbiksēm". Miesaskrāsas veļas gabalu papildināja atbilstošs krūšturis. Tā vietā, lai izceltu sievišķās formas, tas padarīja krūtis pavisam nemanāmas.

Īpašu uzmanību saistīja arī 55 gadus vecā Nensija Del'Olio. Viņa izcēlās ar agresīvu grimu un vēlmi skriet pakaļ jaunuļu modei, uzvelkot caurspīdīgu kleitu, kas visus apaļumus parādīja kā uz delnas.

Vēl dažām britu šovbiznesa dāmām tika pārmesti neaktuāli piegriezumi, pārspīlēti izšuvumi, kā arī lētu, no modes izejošu kurpju izvēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!