Foto: Vida Press
Sociālos tīklus pāršalkušas britu selfiju karalienes Kārenas Dancukas (attēlā) fanu žēlabas. Tabloīdi ziņo, ka pati slavenākā ar pašbildītēm apsēstā sieviete Lielbritānijā nolēmusi uz pāris nedēļām pazust no virtuālās vides.

Šo skumjo ziņu britu selfiju karaliene saviem pielūdzējiem pavēstījusi sociālajā tīklā Twitter, bet nekādus sīkākus paskaidrojumus viņa saviem sekotājiem nav sniegusi. Jaunumi zibenīgi atbalsojušies vietējos medijos.

Kamēr Dancukas pielūdzēji lauzījuši galvas, kas pamudinājis selfiju karalieni pieņemt šādu lēmumu, žurnālisti ķērušies vērsim pie ragiem un atrisinājuši mīklu. Kārenas preses pārstāvis izdevumam The Daily Mail paskaidrojis, kas daiļavai prātā.

"Kārena uz kādu brīdi nolēmusi izvairīties no publicitātes, un viņa šobrīd strādā pie vairākiem svarīgiem projektiem. Drīzumā arī citi par tiem uzzinās sīkāku informāciju," skaidrojis Dancukas pārstāvis.

Lai gan preses pārstāvis paziņojumā noliedzis runas, ka britu selfiju karaliene sociālos tīklus pametusi uz visiem laikiem, daudzi atbalstītāji virtuālajā vidē spriedelējuši, ka Dancukas sniegtie jaunumi bijuši negaidīti un pat aizdomīgi.

Savukārt britu selfiju karalienes nelabvēļi par šo brēku publiski pasmējušies un mēģinājuši fanus pārliecināt, ka Dancuka tikai vēlējusies pievērst sev uzmanību un viņas lēmums bijis pārdomāts triks popularitātes vairošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!