Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 4. augustā, Carnikavā tika aizvadīts bezmaksas erudīcijas viktorīnas "Prāta spēles: simtgades kauss" posms, kurā spēkiem mērojās un uz dažādiem jautājumiem par notikumiem Latvijā atbildēja kupls pulciņš zinošu un gudru ļaužu.

"Prāta spēles" ir bezmaksas spēļu cikls kas norisinās visā Latvijā 25 pilsētās un ir kā aicinājums visiem Latvijas iedzīvotājiem pieteikties un piedalīties viktorīnā par un ap Latviju. Tā ir spēle, kas veicina savstarpējo sapratni un vairo prieku, kopā uzzinot daudz ko jaunu un pārbaudot pašiem sevi, "Delfi Izklaidi" informē erudīcijas spēles rīkotāji.

Carnikavas spēles laikā izskanēja jautājumi par sportu, Latvijas pilsētu ģerboņiem, izcilām un radošām personībām – latviešu kino režisoriem. Īpašs raunds tika veltīts arī maestro Raimonda Paula daiļradei.
Foto: Publicitātes foto

Muzikālā raunda laikā bija jāatpazīst latviešu solisti, tostarp arī viena no Latvijas mūzikas personībām Ainars Mielavs, kurš sagadīšanās dēļ šoreiz arī pats spēlēja un ar savu komandu izcīnīja augsto otro vietu.

Ar izcilām zināšanām sīvā cīņā tika iegūtas dalītās 3. un 4. vieta, savukārt uzvarētāji pārliecinoši pierādīja sevi ar gandrīz 100 punktu pārsvaru. Pasākuma foto reportāžu var apskatīt šeit.

"Prāta spēles" norisināsies katru nedēļu dažādās Latvijas pilsētās. Tuvāko norises vietu var atrast šeit. Nākamais erudīcijas viktorīnas posms notiks 11. augustā Salaspilī.
Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!