Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 22. aprīlī, Londonā noslēgsies konkurss Mis PSRS, kurā piedalās arī vairākas meitenes no Latvijas, kas par savu dzīvesvietu izvēlējušās britu salas. Līdz finālam tikušas četras Latvijas daiļavas.

Atlase konkursam Miss USSR UK sākās jau pērnā gada rudenī, bet februārī tika paziņoti to meiteņu vārdi, kurām izdevies tikt līdz pusfinālam, un starp šīm skaistulēm bija arī astoņas Latvijas pārstāves.

Vairāku mēnešu garumā internetā norisinājās balsojums, kurā tika noteiktas tās meitenes, kas iekļūs lielajā finālā, un tagad tapis zināms, ka tas izdevies četrām no astoņām latvietēm.

Līdz finālam kopumā tikušas 27 meitenes, un tajā piedalīsies skaistules no Lietuvas, Ukrainas, Igaunijas, Kazahstānas, Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Moldovas, Uzbekistānas, Krievijas un, protams, Latvijas, kuru pārstāvēs Jeļena Jefremova, Jūlija Kadiša, Ksenija Pounder (attēlā kreisajā pusē) un Marija Sondore.

Jau vēstīts, ka pērn Londonā notiekošajā krievvalodīgās kopienas rīkotajā konkursā, kura uzdevums, kā vēsta pasākuma organizatori, ir apvienot skaistākās krieviski runājošās meitenes no postpadomju republikām, triumfēja rīdziniece Viktorija Jerjomina.

Tiesa, ne visas bijušās Padomju Savienības valstis ir gandarītas par šāda konkursa norisi - aizvadītajā gadā Lietuva paziņoja, ka nevēlas nekādu saistību ar šo pasākumu un lūdza izņemt savu vārdu no visiem ar konkursa norisi saistītajiem materiāliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!